Viber stikeri Milorada Dodika: Pjeva, smije se, pokazuje lajk

Naime, viber stikeri Milorada Dodika su osvanuli juče, kreirao ih je član MSD Rogatica Jovica Vasović, a mogu se pronaći i besplatno preuzeti preko viber prodavnice.

Tako ćete među ovim stikerima pronaći Dodika sa palcem gore, kako ljubi zastavu, zabrinutog Dodika, Dodika koji “umire” od smijeha, Dodika koji pjeva… Pogledajte sve naljepnice:

Naime, viber stikeri Milorada Dodika su osvanuli juče, kreirao ih je član MSD Rogatica Jovica Vasović, a mogu se pronaći i besplatno preuzeti preko viber prodavnice, prenosi Hayat.

Tako ćete među ovim stikerima pronaći Dodika sa palcem gore, kako ljubi zastavu, zabrinutog Dodika, Dodika koji “umire” od smijeha, Dodika koji pjeva…

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79