(VIDEO) Adnan bio u lovu, dok mu je bujica odnijela automobil: “Od njega nije ostalo ništa”

Velike količine padavina sinoć su na području opštine Sapna poplavile objekte, oštetile putnu infrastrukturu te u potpunosit uništile dva privatna automobila. U prekidu je bio put Sapna- Kalesija zbog velikih nanosa zemlje, mulja, kamenja. Bili smo tamo.

Ovako je sinoć bujica odnijela automobil Adnana Valjevca iz Kalesije. U Sapni je jučer bio u lovu, auto je bilo parkirano pored ceste, sa još tri. Dva su spašena na vrijeme, a dva je odnijela voda. Njihovi vlasnici danas su mogli samo gledati ono što je ostalo od njih.

“Otišli smo gore visočije u lov, kiša je udarila. Dok smo se vratili, nismo imali šanse da priđemo vozilima, da ih spasimo. Gledali smo kako vozila idu”, rekao je Valjevac.

Drugo uništeno auto se zakačilo za obližnji most. Veliki nanosi kamenja, drveća, zemlje, onesposobili su putnu komunikaciju piše N1.

“Ja u tom momentu nisam bila kod kuće. Bila sam na drugoj lokaciji. Muž je bio sa djecom. Stvarno je bilo jeziva situacija. Djeca me zovu, plaču. Ja sa jedne strane, oni sa druge. Ne mogu im prići. Katastrofa kakvu nikada nismo mogli zamisliti”, istakla je Kanita Ahmetović.

@crnahronikainfo

Pogledajte kako vodena bujica nosi automobil – Mjesto Gornja Kalesija Međaš

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79