(VIDEO) ‘Ako Dodik ode još jednom u Tursku, vratiće se kao Mujo!’

Očito aludirajući na Dodikov (neočekivan) gest kada je počasnu gardu pozdravio na turskom jeziku s „merhaba asker”, Mektić je na Twitteru ostavio kratak, ali provokativan komentar

Otkako je otvorio svoj Twitter profil, ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić svojim izjavama dodatno podiže prašinu u javnosti, ali i uveseljava “raju na društvenim mrežama”.

Crna-Hronika.info

Dodik – Merhaba

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Donnerstag, 2. Mai 2019

Najnoviji komentar ponovo je posvetio predsjedavajućem Predsjedništva BiH i lideru SNSD-a Miloradu Dodiku osvrćući se na njegovu posjetu Turskoj i susret sa predsjednikom Edroganom. Očito aludirajući na Dodikov (neočekivan) gest kada je počasnu gardu pozdravio na turskom jeziku s „merhaba asker”, Mektić je na Twitteru ostavio kratak, ali provokativan komentar:

“Ako Dodik ode još jednom u Tursku, vratiće se kao Mujo!”Ne sumnjamo da će Milorad Dodik naći načina da istom mjerom, i to vrlo brzo, uzvrati Mektiću – vidjećemo kako prenosi Depo.

(VIDEO) Uz hitove Halida Bešlića: Erdoan organizirao radnu večeru za Dodika i Džaferovića

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79