(VIDEO) Ako sam režimski batinaš što sam branio svoj posao i radnika, onda JESAM!

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Danko Stanišić vlasnik fitnes centra “4 life” u Banjaluci koji je snimljen na video klipu kako premlaćuju usred dana bračni par ispred stambene zgrade u Banjaluci.

Prvu verziju priče objavio je novinar Slobodan Vasković koju možete pročitati u nastavku u kojoj se vidi kako Stanišić napali supružnike Lukić pri tom im zadajući udarce u glavu.

(VIDEO) Režimski batinaši premlaćuju usred dana bračni par; Policija pokušala zataškati napad

Nakon objavljenog video klipa, oglasio se Danko Stanišić sa svojom vizijom priče. Pogledajte drugu stranu istine.

“Ja ne bjećim od šamara. Ja sam to priznao i potvrdio sve na snimku, ali da se meni pakuje da sam režimski batinaš samo zato što sam branio čast i ugled mog fitnes censtra i što sam zaštitio svog radnika? Ako sam radi toga režimski batinaš, onda se slažem da jesam! – Izjavio je vlasnik fitnes censtra “4life” u Banjaluci Dranko Stanišić za portal Crna-Hronika.

Šaljem vam snimak da vidite kako je bitanga i narkoma prije cijelog slučaja, prebio mog radnika u teretani nakon kojeg sam ja otišao i lupio mu šamar. Gdje ima to, da istuče radnika samo zato što je neraspoložen, tj nadrogiran?

Pogledajte video snimak kako Duško Lukić brutalno premlaćuje radnika teretane.

Fizičko maltretiranje se desilo 26.8.2020. godine u podnevnim satima (11:44h) u fitnes centru “4 life”.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79