(VIDEO) Albanac postao hit na internetu: “Sve je u znaku Versace a za donji veš daje pravo bogatstvo”

Albanac iz Severne Makedonije, ponovo je postao hit na društvenim mrežama, nakon što su se pojavili snimci sa njegovog TikTok naloga.

Za Šenki Maslani “Versaćea” sigurno ste čuli ili makar videli neku od njegovih fotografija u kojima prikazuje svoj bogati i bahati stil života. Da ga upoznaju i mlađe generacije, pobrinuo se sam Šenki otvaranjem naloga na TIk Toku. I čini se, makar po objavama da je nastavio da vodi svoj stil života.

Naime, on se slika se kao Sulejman Veličanstveni, u kući ima sve od programa Versaće, uključujući i gardarobu, a oko vrata nosi zlatne lance od kojih neki teže sudeći po slikama i oko jednog kilograma, ako ne i više. Zbog svega navedenog, važi za jednog od najbogatijih Albanaca na Balkanu.

Upoznali su ga i Beograđani, kada je pre izvesnog vremena pazario luksuznu vilu za koju je iskeširao oko 4 miliona evra.

Tačnije rečeno, kad je riječ i luksuznim automobilima, kućama, stanovima, skupom enterijeru, tu pare pare ne žali.

Svaki automobil mu je personalizovan, i na sebi ima prepoznatljive Versaći šare. Na donji veš troši velike svote novca i navodno jedan par gaća mu košta 188 eura.

Pre par godina, oglasio se i po pitanju Srba i Srbije.

– Nema šta, Srbija je prelijepa, njena priroda ostavlja bez daha pa ću imati i gde da odmorim. Naravno, ono što je meni bitnije su prelijepe djevojke i noćni život Beograda. Zato sam i riješio da nađem kuću u kojoj ću moći da napravim najbahatije žurke kakve Srbi nisu vidjeli – objasnio je Šenki.

Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe… Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano. Zato će i kafić koji planiram da otvorim biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka Versaće, rekao je prije šest-sedam godina Šenki Maslani zvani Versaće.

Taj san je na kraju i ostvario. Takođe, sudeći po snimcima na profilu, on je postao i otac troje djece, kojima dopušta da uživaju u raskošu i luksuzu koji posjeduje, bez zadrške.