(VIDEO) Aleksandar je muško a rođen je kao žensko

Zove se Aleksandar Sič (24) i živi u Novom Sadu, po struci je fizioterapeut, fitnes trener i konobar, a trenutno vodionline treninge svojim klijentima. Mnogi koji ga poznaju nemaju ideju da je Aleksandar – rođen kao žena.
Aleksandar je sebe smatrao dječakom od kad ima svijest o sebi, ali ono što ga je dovodilo u zabludu bila je djevojčica koju je vidio u ogledalu.
– Momenat kada sam shvatio da se osjećam drugačije bio je baš rano, kad sam imao prvu svijest o sebi i svom postojanju, možda s nekih pet ili šest godina. Kad ste dijete, nemate baš osjećaj šta je muško, žensko i te vrste podijela, jednostavno imate potrebu da se igrate sa kime želite i sa čime želite.

Nisam krio od roditelja kako se osjećam jer nisam uopšte shvatao to kao nešto što bi potencijalno trebalo da se krije.

Moji su mi davali slobodu uvijek da se ošišam i obučem kako želim i družim sa kim želim. Bio sam vrlo nesretan u pubertetskim godinama, jer se tijelo razvilo na drugu stranu od onoga kako sam ja želio i mislio sam da sam izgubljen slučaj u potpunosti.

Taj osećaj da živite tuđi život mislim da nikada neću uspjeti da ispričam nekome – kaže ovaj mladić.

Odlučio je da i fizički postane muškarac. Put do potpune tranzicije nije bio lak… Ova priča vas ne ostavlja ravnodušnim!

Ovaj mladić ima i svoj Youtube kanal za koji snima video-klipove u kojima priča o sebi i svojoj tranziciji, a kao najveći motiv navodi da želi da pomogne drugim transosobama i onima koji nisu sigurni u svoj rodni identitet.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79