(VIDEO) Aleksandar Vučić se sastao sa Miloradom Dodikom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se večeras sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom, a tema razgovora u Vili mir, biće politički razvoj situacije u BiH.

“Uz radnu večeru razgovaraćemo o svim važnim pitanjima sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradom DOdikom”, naveo je Vučić na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” i objavio fotografije sa Dodikom.

Predsednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović tvrdi da srpski član predsedništva BiH Milorad Dodik tokom večerašnjeg sastanka neće reći predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću “pravu istinu o stvarnom stanju, koju bi predsednik Srbije trebalo da zna”.

Republiku Srpsku “mi sami ne treba da guramo u izolaciju i provociramo još dublju krizu, koju nismo spremni da iznesemo”, rekao je Šarović, prenosi Klix.ba.

U Beogradu je održan sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. U toku je konferencija za novinare.
Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79