(VIDEO) Alisa Mutap od amnezije do poligrafa: Hoće li propjevati pred Tužilaštvom?!

Muriz Memić, otac Dženana Memića, kaže da je Alisa Mutap Ramić bila na licu mjesta, rame uz rame sa Dženanom, a njena rekonstrukcija nije ličila ni na šta.

“Navodi je tužilac Sead Kreštalica na to, ali Alisa vjerovatno nije znala u tom momentu da ima još očevidaca koji su sada svjedočili u državnom Tužilaštvu. Znat ćemo istinu na kraju ali Alisa je ovo uradila na jedan bezobrazan, pokvaren način. Pet godina ovakvog ponašanja prema Dženanu, eto ne prema meni i mojoj porodici, ali prema Dženanu, ja mislim da to nije zaslužio.”

Ističe da istraga ide dalje, te da će vjerovatno biti novih hapšenja.

“Kao što je Ifet Feraget rekao ne mogu biti odgovorni samo policajci. Tužilaštvo rukovodi istragom, Tužilaštvo je podiglo lažnu optužnicu za saobraćajnu nesreću i mi očekujemo da budu procesuirani i ti tužioci. Ponavljam, nikad neću stati dok ne bude Dalida Burzić procesuirana. Ona je ovo zakuhala i ona mora odgovarati za ovo.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79