(VIDEO) Almir tvrdi da ga je napao sin od gazde jer je koristio svjetlosnu lampu

Redakciji portala Crna-Hronika javio se ogorčeni radnik kompanije AME koji je napadnut na radnom mjestu. Kako Almir Smječanin tvrdi, napao ga je sin od gazde.

Pošto je radio na pumpi, imao je i pristup video nadzoru na kojem se vidi nemili događaj koji se dogodio 14.5.2023. godine u 00:46. Kako saznajemo Almir je roditelj djeteta 100% invalida kojeg svojim poštenim radom prehranjuje i liječi – piše Crna-Hronika.

“Ja sam radnik kojeg je napao gazdin sin koji me je na snimku oko 53 sekunde i pljunuo na radnom mjestu benzinska pumpa AME u Vogošći. Sve je to bilo 14.05 oko jedan sat poslije ponoci a drugi snimak posjedujem kad se vratio oko dva sata navodno da se izvine. Naravno nije imao razloga za ovo, a razlog je navodno pronašao u tome što sam svijetlio baterijskom lampom” – počinjue svoju priču Almir Smječanin za portal Crna-Hronika.

“Od jučer sam otvorio bolovanje iz razloga što sam dijabeticar i prije mjesec otvorila se rana na stopalu. Sada kad ovo pisem trenutno sam na KCUS-u čekam pregled.

Neka u što većem broju ljudi vidi bahatost, nekorektnost drskost i ne znam šta vise.

Posljednju godinu i par mjeseci radio na benzinskoj pumpi”AME” u Vogošći na radnom mjestu točioc goriva. Prije dva dana sam doživio jedno veliko poniženje. To jeste da sam od lica  Emina O. (gazdinog sina mlađeg) doživio da me čovjek na pravdi boga fizički napadne.

Pošto pumpa poslije 24 sata ne radi, mi radnici pumpe radimo nocu kao čuvari. U tim noćnim smjenama ja koristim baterisku lampu pošto izlazimo vani u obilazak pumpe i voznog parka.

Kada primjetim da je neko prišao objetu, ja posvjetlim da bih dao do znanja da neko ima tu. Vidjet ćete to na snimku sigurnosni kamera a pogotovo oko 53 sekunde kada se vratio, dobio sam i pljuvačku u lice. Razlog ovakog bahatog ponasanja “babine djece” jeste to da mogu raditi šta hoće i kome hoće.

Poznavajuću samog sebe ne znam kako sam ovo mogao podnijeti, navodni razlog ovog bahatog ponašanja jeste zato što sam ja posvijetlio baterijom u njegovom pravcu. Sve je prijavljeno policiji.

Sad ćemo vidjeti šta ce vlast uraditi po ovom pitanju a i šta gazda. Još da napomenem da je dotični gospodin poznat policiji po mnogim postupcima (bjezanje policiji sa lica mjesta, utrkivanjem po naseljenim mjestima vozeci kroz Hotonj i do 200km na sat i sve snima i prikazuje na društvenim mrežama).

Danas u razgovoru sa gazdom u prisustvu njega i moga sefa dobio sam poziv da se ja i on fizički obračunamo. Ko veli on je u pravu. Inačekakav god da čovjek ekses napravi on je u pravu a uvijek izvuče deblji kraj. Zato bih vas zamolio da izvrsimo pritisak na organe vlasti da ovakve slučajeve sankcionišu a ne samo da ih novčano kazne i to je to. Ja ću ići i do viših organa dok nezadovoljim pravdu” – izjavio je Almir za portal Crna-Hronika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79