(VIDEO) Ameru ukrali felge sa BMW-a: On po Tuzli tražio lopova i pronašao ga

Neobična situacija dogodila se proteklog vikenda kada su na putničkog automobilu marke BMW ukradene felge i gume. BMW serije 5 već duže vrijeme je parkiran na parkingu tržnog Centra “Bingo City Centar” u Tuzli piše Crna-Hronika.

Tuzlak Amer parkirao je svoje vozilo i mjesecima ga ostavio parkiranog na navedenom mjestu kao da je njegova privatna garaža. Na automobilu se skupio sloj prašine i prljavštine.

Nakon što su lopovi vidjeli da se auto mjeseci ne koristi odlučili su skinuti felge sa istog, a na njemu ostaviti “zamjenske” felge. Nakon dolaska vlasnika kod vozila, primjetio je da na njegovom BMW-u nisu njegove felge. Odlučio je stvar uzeti u svoju ruku i pronaći lopova.

Što se mnogi pitaju čije je auto, što stoji dugo vremena ovdje. Neko se toliko usudio da dođe da skine felge sa njega, da ih ukrade i odnese. Auto je u vlasništvu moga brata i mene. Montirao mi je ovo neko smeće od felgi. Ljudi su ušli oko 18h isto kao u svoju garažu, skinuli felge namontirali svoje i otišli.

Zašto auto stoji ovdje to je moja stvar. To ne treba nikoga da zanima al toliko imati bezobrazluka u sebi, doći i skinuti felge i postaviti neko svoje smeće od felgi. Meni ovo ne treba. Ovo je katastrofa. Mi ćemo svoje vratiti akobogda.” – izjavio je Amer Jašić u svom prvom video klipu.

“Evo felge su nađene. Pronađene na lokaciji Šićki brod Tuzla. Evo felgi vraćene felge i montirane. Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta prilikom krađe ali to će se u daljnjem postupku rješavati” – tvrdi Amer Jašić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79