(VIDEO) Bahati vozač ima samo 23. godine: Prvog na kojeg je naletio bacio 20 metara u zrak

Vatrogasce koji su prvi stigli u Buzin na parkiralište trgovačkog centra u Novom Zagrebu zatekao je strašan prizor. Šestero je ležalo, jedan čovjek je završio ispod automobila. Vozač koji je divljao je uhićen

Petak navečer, Buzin, parkiralište trgovačkog centra. Crni Mercedes AMG GT S, auto od 503 konja koji do stotke dođe za manje od četiri sekunde, naglo ubrzava. Vozač gubi kontrolu i zalijeće se među ljude i udara u automobil.

‘Je*ote, to smo mogli biti mi’

Policija je objavila kako je za volanom bio 23-godišnji mladić. Uhićen je.

U bolnici je zbog njegovog divljanja petero, jedan se, kako smo doznali, bori za život.

Na strašnoj, uznemirujućoj snimci, vidi se nalet automobila na ljude. Mladić kojega je auto udario među prvima imao je nešto u ruci, čini se kao plastična čaša. Taj predmet odletio je 20-ak metara u zrak.

– Je*ote, to smo mogli biti mi – pričali su šokirani mladići koje smo zatekli na parkiralištu.

Nije to jedini video, postoji i snimka iz drugog kuta, također je uznemirujuća. Na drugim snimkama se vidi kako mladić u tom Mercedesu naglo ubrzava i koči i gotovo udara u auto ispred sebe.

 

Vatrogasci su prvi stigli na mjesto nesreće. Na podu je ležalo najmanje šest ljudi, jedan je zapeo ispod automobila.

Policija je objavila kako je Mercedes zagrebačkih oznaka naletio na pješake i na parkirani auto u kojem je bilo dvoje ljudi.

 

ZAGREBAČKA policija započela je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom koji je svojim Mercedesom jučer oko 22 sata na parkiralištu trgovačkog centra Supernova na neslužbenom “car meetu” u Buzinu naletio na tri pješaka i automobil u kojem su nakon udara ozlijeđene još dvije osobe.

Policijska uprava zagrebačka (PUZ) je precizirala da je 23-godišnjak upravljao Mercedesom zagrebačkih registarskih oznaka te je uslijed neprilagođene brzine naletio na tri pješaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.

Ozlijeđenim osobama na koje je naletio Mercedes pružena je liječnička pomoć u zdravstvenim ustanovama Grada Zagreba, dok su u prometnoj nesreći ozlijeđene još dvije osobe koje su se nalazile u automobilu na koji je naletio Mercedes te će i njima liječnička pomoć biti pružena u zagrebačkim bolnicama.

Muškarac koji je upravljao Mercedesom je pod nadzorom policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79