(VIDEO) Bajrović: BiH, Albanija, Kosovo, Turska, “muslimanske” države neće nikad ući u EU, zapamtite to!

Najodvratnije je što se cijelo vrijeme laže! Treba iskreno reći: Nema EU! EU nas neće! Skinite rukavice! U EU živi oko 40 miliona muslimana, ko je ikad od njih bio na izvršnoj funkciji u EU?

Ko je odlučivao u ratu ko je musliman u BiH? Nije Sarajevo, već Radovan i Ratko! Ko je odlučivao ko su Jevreji i ubijao ih? Hitler, nacisti!

Nema mogućnosti i apetita za rat na Balkanu, Dodik preslab! Mile evo ti zvečka, ne budi mečka! NATO prioritet, ne smijemo odustati!

Potencijalni dogovor Vučića i Thacija namjerno sabotiran! Poraz Trumpa, Grenela i Amerike kao države, Kosovo nema vrijeme na svojoj strani! BiH i Kosovo ne treba povezivati, namjerno ih povezuje EU, odnosno Lajčak!

Lajčak natjerao Silajdžića da odustane od Aprilskog paketa! Kako je moguće da je Srbija ispred BiH u EU integracijama? Kako Hrvatska može biti u EU, a puna je ultrafašizma? Antisemitizam najveći autogol za BiH!

Amerikanci Dodiku uveli sankcije, EU dva puta propustila to uraditi! EU dala VSTV i pravosuđe Dodiku i Čoviću! Merkel došla u Zagreb na skup HDZ-a i maše na pjesmu: Herceg Bosno, srce ponosno… Gdje god se pita EU, puno je nelogičnosti, gdje se Amerika pita, situacija nije takva!

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79