(VIDEO) Baka Prase objavio snimak Željka Mitrovića kako se ljubi sa nepoznatom djevojkom!

Rat između vlasnika televizije „Pink“ Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase, ne jenjava. Bogdan je sada na svom kanalu na Jutjubu iznio nove optužbe na Mitrovićev račun, a čak je priložio i neke dokaze za svoje navode.

Naime, Ilić je rekao kako Mitrović ima ljubavnice, te da nerijetko zavodi i maloljetnice, a onda je objavio snimak na kom se vidi kako se Željko ljubi sa nepoznatom djevojkom u jednom lokalu.

Nakon toga objavio je još jedan snimak, takođe iz kluba, gdje se ponovo vidi vlasnik “Pinka” kako se ljubi sa djevojkom koja nije njegova supruga.

Bogdan je objavio i snimak koji je nastao preko dana u jednom kafiću i rekao da bi to “moglo da prođe kao poslovni sastanak”.

Međutim, odmah poslije toga objavio je još jedan snimak iz diskoteke, na kom je Mitrović sa nepoznatom djevojkom.

Baka Prase objavio je i snimak iz kafića na kom Mitrović igra sa djevojkom za koju se vidi da je prilično mlada, ironično govoreći da “izgledaju baš trijezno”. Nakon toga Željko i djevojka su se poljubili.

“Inače, u ovom klubu je obezbjeđenje uzimalo telefone, ali naš tajni izvor je sve snimio, tako da hvala mu”, istakao je Baka.

“A šta je sa ljubavnicom iz Sarajeva koja te ‘uradila’ za lovu jer nisi htio da se razvedeš od Milice? Sve će izaći na vidjelo, ali ne u ovom videu”, dodao je Bogdan.

Željko Mitrović pokrenuo 2 peticije protiv Bake Praseta i pokazao koliko ljudi ih je potpisalo: Svakog sata objaviću nove podatke!

Željko Mitrović se danas oglasio na društvenim mrežama i objavio dvije peticije protiv Bake Praseta.

“Da li ste za gašenje Jutjub kanala Baka Prase?” i “Da li Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, treba da ode u zatvor zbog utajenog poreza i se..ualnog iskorišćavanja maloljetnice od 14 godina?”, pitanja su koja su postavljena u peticijama, koje je, prema Željkovim podacima, dosad potpisalo oko 100.000 ljudi.

“Prvih sat vremena od raspisivanja peticije! Bako, izgleda da si se malo preračunao! Nije trebalo da postaješ kriminalac, i da ulaziš u tal sa njima, dobro ti je išlo i bez krivičnog djela koje se zove iznuda! Sutra u 9 se predaju sve krivične prijave! Svakog sata ću objaviti nove podatke”, napisao je Željko u opisu objave.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79