(VIDEO) Baka Prase završio na policiji: “Ispred stanice vrijeđao Mitrovića”

Prema pisanju srpskih medija, Bogdan je upozoren na ponašanje čim je ušao u zgradu gdje će biti poslušan

Srpski reper i youtuber Bogdan Ilić (25), poznatiji kao Baka Prase, jutros je došao u policijsku stanicu u Beogradu kako bi dao izjavu povodom tvrdnji da je navodno koristio nedozvoljene supstance, piše Kurir.rs.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bogdan Ilic (@bakaprase)

Srpski mediji navode i kako je youtuber ispred policijske stanice pravio kaos. Pokazivao je srednji prst te vrijeđao Željka Mitrovića (55). Bogdan je ovog poduzetnika optužio da mu duguje novac jer mu je ukrao ideju za influencersku televiziju poslije jednog sastanka. Prema pisanju srpskih medija, Baka Prase je upozoren na ponašanje čim je ušao u zgradu gdje će biti poslušan. Youtuber će se morati izjasniti povodom videozapisa na kojemu navodno koristi supstancu nalik na opojnu drogu.

Baka Prase dat će iskaz zbog utvrđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog djela neovlašteno držanje ilegalnih supstanci.Bogdan će morati objasniti i gdje su ti videozapisi nastali, tko ih je snimio i u koju vrhu. Morat će objasniti i od koga je nabavio navedene supstance.

Prisjetimo se, nedavno mu je ugašen YouTube kanal na kojem ga je pratilo više od 2.000.000 ljudi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79