(VIDEO) Bez maske pokušao ući u banku: Muškarca privela tri policajca

U centru Virovitice danas se odvila neuobičajena drama, kada je policija priveli muškarca ispred banke.

Muškarac bez maske htio je ući u banku, te je postao nasilan, zbog čega je zaštitar morao pozvati policiju koja je muškarca potom morala savladati, piše icv.hr.

Zaštitar ga je upitao ima li masku i zamolio ga da je stavi, no muškarac je to odbijao pa ga je ovaj zamolio da izađe iz banke. Djelatnici banke nudili su mu masku da je stavi i obavi što treba, no on je to odbijao i sve snimao.

Zaštitar ga je upozorio da je zabranjeno snimati u banci te ga pokušao odvesti vani, no muškarac je pružao otpor pa je zaštitar pozvao policiju. Muškarac je policiji potom odbio dati ličnu kartu nakon čega je nastala drama, te su ga policajci morali svladati i privesti jer nije želio sarađivati.

Događaju su svjedočili brojni prolaznici.

Događaju su svjedočili brojni klijenti banke i prolaznici.
– Mladi gospodin je bio klijent ispred banke i to ispred mene. Razgovarao je sa zaštitarom uljudno do trenutka ulazka u banku. Zaštitar ga je upitao imali masku i gospodin odgovori da nema i da nemože zbog zdravstvenih razloga nositi masku. Zaštitar ponovo uljudno zamoli da mu da bilo kakav dokument da bi potvrdio te zdravstvene razloge.

Mladi gospodin se oglušuje i ulazi u banku. Zaštitar ulazi za njim i ponovo ga moli da izađe iz banke ili stavi masku. Ujedno mu i ponudi da banka mu da masku kako bi mogao izvršiti uslugu. Mladi gospodin odbija masku i pali snimanje na mobitelu. Zaštitar ga moli da prekine snimati unutar banke jer je to zabranjeno. Ovaj odbija i zaštitar kreće u izvođenje gospodina iz prostora banke. Kako se ovaj pobunio i počeo pružati aktivan otpor zaštitar zove policiju.

Policija dolazi za cca 20 min i upozorava gospodina o počinjenom prekršaju i zabrani snimanja unutar banke te moli gospodina osobnu iskaznicu. Nakon što i nakon petog puta mu ne želi dati osobnu izvode ga van iz banke.

Vani nastaje metež jer ovaj i dalje ne želi dati osobnu i to na izrazitu zapovijed policajca te nastavlja snimati. Nije bilo druge nego ga privesti jer on ne želi suradnju.

Moram naglasiti da ovaj mladić nije iz našeg okruženja i da ova cijela situacija je dobro smišljena. Koji je razlog tome utvrditi će policija.

Zato ne napadajte policiju koja je do kraja bila korektna niti zaštitara koji radi svoj posao. U tih 30 min koliko se sve događalo barem 20 puta je ponuđeno rješenje – rekao je jedan od očevidaca, komentirajući događaj na Facebooku.

Poslali smo upit Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79