(VIDEO) Bježao od policije automobilom pa slupao tri izloga

U Visokom se danas dogodila saobraćajna nesreća nakon što je muškarac koji je upravljao putničkim motornim vozilom Ford izgubio kontrolu nad vozilom te vozilom udario u tri izloga trgovina.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su nam kazali da se nesreća dogodila oko 10:30 sati kada je vozač putničkog motornog vozila Ford s nepripadajućim registarskim oznakama izgubio kontrolu nad vozilom i udario u izloge trgovina u centru Visokog.

Kako Klix.ba saznaje vozač se ranije oglušio na nekoliko naredbi policijskih službenika te se dao u bijeg, a sve je završeno saobraćajnom nesrećom u centru grada.

U ovoj nesreći na svu sreću nije bilo povrijeđenih osoba, a uviđaj na mjestu događaja obavljaju pripadnici Policijske stanice Visoko, dok je o svemu informisan i dežurni kantonalni tužilac.

(FOTO) Vozilom se zabio u izlog i pokušao pobjeći

View this post on Instagram

(FOTO) Vozilom se zabio u izlog i pokušao pobjeći

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih) on

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79