(VIDEO) Čampara poručio Izetbegoviću: “Ne volim kada mi se prijeti i kada mi se spominje porodica!”

Stalno se pokušava nešto provlačiti iz SDA, otkako nisam više član, mnogi botovi… koji mog rahmetli oca dovode u negativni kontekst. Rekao bih da je historija učiteljica života – poručio je na početku razgovora u CD-u Aljoša Čampara

Aljoša Čampara gostovao je večeras u Centralnom dnevniku na Face TV-u, a u tom prilikom se dotakao i pominjanja Bakira Izetbegovića u svom nedavnom pismu.

– Kada neko laže na vas, onda sam spreman odgovoriti. Šanerski Bakirov pokušaj uvlačenja mene i mog brata u afere me povrijedilo. Ja se bavim politikom. Bakir je često u svojim intervjuima znao reći da ne voli kad mu se prijeti, ja mu poručujem da ne volim kada mi se prijeti i kada mi se spominje porodica.

Stalno se pokušava nešto provlačiti iz SDA, otkako nisam više član, mnogi botovi… koji mog rahmetli oca dovode u negativni kontekst. Rekao bih da je historija učiteljica života – poručio je na početku razgovora u CD-u Aljoša Čampara.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79