(VIDEO) Čampara: Seka treba da ode iz politike, opterećuje Bakira i sebe!

Seka agilna žena, hoće da radi, ali opterećuje politički Bakira i sebe u radu s drugim poslovima, nije dobro da imamo predsjednikovu ženu u funkciji predsjednika, potpredsjednika, bilo kojeg organa stranke.

Kažu da se Seka sve pita, napustila je i federalni parlament, neće se puno zadržati u kadrovskoj komisiji KO SDA, to je opterećuje, dojadilo joj, šta će joj to! Bakira opterećuje, jer mu je žena. Imala je potencijala…

Zvizdić i ja smo bili sa Bakirom na ručku, pričali smo o mnogo čemu, spomenuli smo i ovo za Sebiju, i predsjednik se možda slaže s nama u vezi toga. Senad: Bakir kaže da Vas voli? Pa dobro….

Kažu da zajedno s Dodikom, Čovićem, Fahrom rušim Bakira, a ja nikad u životu nisam vidio Dodika, Čovića nisam vidio pet godina. Moj odnos s Fahrom je svakome jasan. Nismo imali nikakav kontakt. Ovo je hipokrizija, laži. Otkud pravo Avdiću da Novalića proglasi kriminalcem, a onda kaže da je žrtva procesa! Jel’ on sud? Avdić tvrdi da je ono poruka Sebije Izetbegović, govori da je porodica Izetbegović nalogodavac, da Fadil to nije mogao spriječiti. Tužilaštvo nije iznijelo takve stvari, otkud njemu pravo?! Jel’ mu to Osmica rekao? Čim vidim Novalića, reći ću mu: molim te nemoj da te iko brani, ne trebaju ti neprijatelji pored ovakvih prijatelja. Nema šanse da je Novalić uzeo pare i pokušao steći neku korist!

Žao mi je u kakvu se situaciju Avdić doveo, to su teorije zavjere, pravi monstruozne spletke, priča neistine! Bili smo kućni prijatelji, dolazio je kod mene na ljetovanje u Neum! Ovo što je iznosio graniči sa zdravim razumom. Avdić i Osmica sate provode zajedno, prijatelji su! Ako su Rusi zauzeli sve, Avdić je trebao pitati Osmicu šta je radio kao direktor OSA-e ili se cijelo vrijeme bavio Zvizdićima, Čamparama, Kaplarima da ruše Bakira?! Osmica ima feler s diplomom, polaznik treće godine! To nigdje nema, sramota za BiH, prije svega za Bošnjake! Zar Zlatko Miletić ne bi mogao biti odličan šef OSA-e? Senad: A što ti ne bi bio direktor OSA-e? Ja ne mogu biti šef, jer mi zakon ne dozvoljava zbog članstva u stranci! Sve i da hoću da budem, ne mogu! Neću biti ni ministar sigurnosti! Ako Bakir ponudi, odbit ću. Ne znam ko će biti novi ministar sigurnosti!

Ima elemenata da se formira predmet za Aluminij, za bolnicu… Afera Asim nanijela štetu SDA i svima u SDA! Kantonalni odbor SDA na osnovu ovog snimka ne može opstati, to je nešto što je zasnovano na krivičnom djelu! Senad: U Vladi KS je omjer 18:17, tvoja ruka je opet odlučujuća? Nisam majmun, to sam rekao Deviću kad mi je poslao SMS da glasam za policijskog komesara! Senad: Hoćeš li praviti novu Vladu FBiH sa SDP-om, HDZ-om i Radončićem? Nije logično bez SDA, sumnjam da će SDP ući u tu avanturu, ne znam smije li se usuditi Radončić!

Nije bitno jel’ Bakir rekao, ali ću biti na listi, ili SDA ili nekoj drugoj! Senad: Hoćes li u Narod i Pravdu? Ne! Alija je rekao: ne mijenjajte stranke, mijenjajte ljude. Ako se nećemo slagati sa ovim stavovima, onda to nije stranka koju je stvorio Alija Izetbegović – prenosi Face

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79