(VIDEO) Dedo lupao automobile džematlijama jer nije mogao proći: Idete na džumu a griješite

Neobična situacija dogodila se se danas na ulicama jednog bh. grada.

Kao što možemo vidjeti na video snimku, stariji muškarac ogorčen je vozačima koji su svoje automobile ostavili na ulici kako bi otišli u džamiju na džumu. Nakon frustracije, stariji muškarac odlučio je svojim štapom udarati po automobilima piše Crna-Hronika.

“Zovni policiju. Je*em sve i državu i jel treba ja da ginem radi vašeg luksuza. Kako nije luksuz, jel preče da ja prođem ili vi da idete na džumu a griješite.  Odmah ste pogriješili jer si parkirao automobil ovdje. Da ja ne mogu hodat.

Evo vidite gospodina, ima lijepo prostora da prolazi i lupa tuđa auta. Ovo je taj gospodin. Sad ćemo zvati policiju gospodinu – dodaje drugi muškarac sa video snimka.

“Molim vas dođite snimite. Pokažite. To je samo spala, nemam prostora da prođem. Bez obzira ja bio invalid ili ne. Šta si ti, ti si griješnik. On mene ubija. Na čijoj si ti strani, Božijoj ili šejtanovoj” – pita se stariji muškarac.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79