(VIDEO) Dejan nakon vožnje sankama po autoputu, hejterima poslao poruku: “Pušite mi ku*ac”

Jučer je u medijima objavljen snimak kako automobil užetom vuče sanke na kojima je sjedio muškarac, pritom blokirajući saobraćaj. Odmah je sve nagovještavalo da se radi o neslanoj šali, da ne kažemo glupoj, nekog Youtubera.

Dokle ide borba za preglede Youtubera jasno pokazuje i ovaj video. Ne samo da su rizikovali svoje života, rizikovali su i tuđe.

Osim toga usporili su saobraćaj, a mi se pitamo šta bi se desilo da je baš u tom trenutku baš trebala da projuri hitna pomoć sa pacijentom kojem se bore za život.

Radi se o Youtuberu koji se na ovoj mreži zove Dejan Zdrale. Da se svakodnevno rade nepromišljene stvari za par klikova i pregleda je jasno, ali zaustaviti izlaz iz glavnog grada više nije nepromišljena stvar.

(VIDEO) Zbog pregleda na Youtube-u zavezao sanke za automobil

“Ljudi, ovo je igranje s sudbinom, vjerujte mi da hiljade stvari je moglo poći po zlu. A ipak sam stisnuo zube i pokazao još jednom da ste mi najbitniji. Hvala vam VELIKO na ovih nepunih 40k subskrajbera. Nekome nije puno, ali za mene je i više nego dovoljno da vam uzvratim bar na ovaj način. Hvala još jednom, (I ne mogu reći da uživate do sledećeg videa jer ne znam kada ću izaći iz zatvora.) :P” izjavio je Dejan Zdrale akter ovog slučaja.

Kako saznajemo, upravo najviše zahvaljujući snimku koji je počeo kružiti društvenim mrežama, policajci su i identificirali neodgovorne mladiće koji su ugrožavali svoj, ali i tuđi život.

O slučaju je obaviješten i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, koji se izjasnio da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog djela. Tako će akteri „sankanja“ na autoputu biti prekršajno sankcionirani.

Kakvu kaznu je ustvari dobio, i poruku koju je poslao svim hejterima pogledajte u nastavku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79