(VIDEO) Detalji incidenta u kafiću: Benjamin (17) stolicama tukao mladića dok mu je otac čuvao leđa

Brutalan napad na osobu A.G. (26) se desio 23.9.2022. godine u večernjim satima oko 20:45 u jednom ugostiteljskom objektu na teritoriju grada Brčkom piše Crna-Hronika.

Na snimku se jasno vidi mladić A.G., koji je profesionalni fotograf, kako sjedi u društvu muškarca koji je MMA borac incijala Asmirom M. za jednim od stolova ugostiteljskog objekta. Do njih dolazi napadač, maloljetni Benjamin Č. (17) koji mu prvo zadaje udarce nogom u glavu bez znakova upozorenja, te ga onda nastavlja udarati stolicama po tijelu.

 

Na snimku su zabilježeni nepoznati muškaraci koji ostalim gostima ugostiteljskog objekta, ali ni MMA prijatelju nije dozvolio da se umiješaju u ovaj incident. Ispostavit će se da su to Benjaminov otac Almir te njegov amidža Rizvan Čavalić piše CH.

Kako neslužbeno saznajemo razlog cijelog nemilog događaja desio se dan ranije, kada je mladić A.G. ošamario mladića Benjamina (17) koji je pravio probleme u drugom ugostiteljskom objektu.  Doznajemo da je A.G. bio u društvu svojih prijatelja, dok mu je tu noć Benjamin.Č.(17) upućivao prijetlje, psovao te izgovarao pogrdne riječi ptema njemu. Nakon izvinjena od strane A.G., mislio je da su riješili probleme.

Dan poslije, sedamnaestogodišnjak Benjamin dolazi sa ocem Almirom i amidžom Rizvanom u ugostiteljski objekat, pronalazi mladića A.G. te ga brutalno udara dok mu članovi porodice čuvaju leđa.

Portal Crna-Hronika doznaje da su mladiću A.G. (26) nanešene teške tjelesne povrede.

Cijelu slučaj je evidentiran u policijskoj postaji MUP-a Brčko distrikta ali se oni već 7 dana nisu oglasili o nemilom događaju. Postavlja se pitanje, da li se pokušava cijeli slučaj zataškati?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79