(VIDEO) Detalji nesreće: Muškarac koji je šetao po pješačkom prelazu lakše povrijeđen. Bio drogiran

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila noćas oko dva časa i 30 minuta došlo je do udara putničkog motornog vozila marke “mercedes”u pješaka, koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede.

Na lice mjsta stiglo je vozilo hitne pomoći koje je povrijeđenog pješaka prevezlo u bolnicu u Brčkom, dok su uviđaj na licu mjesta pod nadzorom dežurnog tužioca brčanskog Tužilaštva, izvršili policijski službenici Policije Brčko distrikta.

Alko testiranje izvršeno nad vozačem motoronog vozila koje je učestvovalo u udesu, nije pokazalo prisustvo alkohola, dok je test povrijeđenog pješaka na drogu bio pozitivan.

 

Još jedna saobraćajna nesreća desila se na istom pješačkom prelazu na kome je prije 2 sedmice nesavjesni vožač udario dvije mlađe osobe. Na video snimku se vidi kako vozač nije uopšte kočio niti prilagodio brzinu pješačkom prelazu, kao bi jasno uočio pješake koje su uveliko pokušali preći ulicu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79