(VIDEO) Detalji nesreće u Sarajevu: Vozač BMW-a zakačio Audi u velikoj brzini udario u banderu, a zatim i trotoar

Na Otoci u Sarajevu je došlo do strašne saobraćajne nesreće u kojoj ima povrijeđenih.Kako nam je potvrđeno iz policije, do nesreće je došlo oko 23:30 sati, a učestvovala su dva automobila. Kako se može vidjeti sa videa, vatrogasci režu automobil kako bi iz njega izvukli povrijeđene.

Prijavljeno im je da je povrijeđena jedna osoba koja je zatražila ljekarsku pomoć i koja je odvezena na Kliniku urgentne medicine, a detalje o stepenu povreda još uvijek nemaju.

Na fotografijama se vidi da su oba automobila koja su učestvovala u sudaru potpuno uništena s prednje strane, a veliki broj građana okupio se odmah da priteknu u pomoć učesnicima i pomognu im izaći iz automobila.

Očevici ističu kako je vozač BMW-a zakačio Audi u velikoj brzini i tako udario u banderu, a zatim i trotoar. Traka u kojoj je došlo do udesa je u potpunosti obustavljena piše Klix.

Kako neslužbeno saznajemo, vozač BMW je teže povrijeđen ali je van životne opasnosti. Vlasnik vozila je od ranije poznat policijskim organima po velikom broju prekršaja.

– U nesreći su učestvovala dva vozila. Jedno lice je prevezeno na KUM, stepen povreda još uvijek nije poznat – rekli su nam.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79