(VIDEO) Detalji teške nesreće kod Gračanice: Mladić u teškom stanju, drugi pobjegao sa mjesta nesreće

(VIDEO) Detalji teške nesreće kod Gračanice: Mladić u teškom stanju, drugi pobjegao sa mjesta nesreće


Teška saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu M4 na lokalitetu mjestu Pribava put Doboj – Gračanica u kojoj je učestvovalo jedno putničko motorno vozilo marke Golf 4 a koja se desila u večernjim satima oko 22h.

Kako doznajemo od čitatelja portala Crna-Hronika koja su bili na mjestu nesreće, u automobilu su se nalazila dva mladića koji su hitnim putem prebačeni na UKC Tuzla.

“Dok sam ja gledao, bili su živi”

(VIDEO) Teška nesreća kod Gračanice: Dva mladića slupali Golf 4, pa udarili u banderu, zid i pečenjaru

Do nesreće je došlo zbog neprilagođene vožnje vozača putničkog automobila marke Golf 4 koji je izbjegavao direktan sudar sa teretnim vozilom, prvo udario u drveni rasvjetni stub, nakon toga udarili u betonski zid da bi njihovo kretanje automobila zaustavila pečenjara koja je u potpunosti razvaljenja.

Kao što vidimo pričinjena je veća materijalna šteta kako na automobilu tako i na poslovnim objektima koji su se nalazili u blizini saobraćajne nesreće. Kako doznajemo na sreću ugostiteljski objekat kojeg su razvalili “pečenjara” kao i lokalni kafić već duže ne rade, tako da su na sreću ovi zatvoreni objekti rezultirali manjom tragedijom.

Kako nezvanično saznajemo u automobilu marke Golf 4 su se nalazila 3 mladića koja su imala po 25. godina života. Povrijeđeni su Samir A., Adnan Z. i Belmin Š. svi rođeni 1998. godine piše Crna-Hronika.

Mladić koji je bio na zadnjem sjedištu je u najtežem zdravstvenom stanju, zadržan je u bolnici UKC Tuzla, ima polomljenu lobanju i krv u mozgu, ima povrede po tijelu i bolove u nogama.

Suvozač je pušten iz bolnice sa manjim povredama. Kada su policija i hitna tražila trećeg momka na licu mjesta nije ga bilo, kasnije se pojavio u bolnici sa roditeljima, što znači da je pobjegao sa mjesta nesreće.

U Hitnoj pomoći je tvrdio da je bio sa policijom a nije, zašto je to uradio niko ne zna, njegovo je vozilo bilo.” – ispričao je svjedok nesreće za portal Crna-Hronika.

Pogledajte video klip kojeg su poslali čitatelji portala Crna-Hronika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija