(VIDEO) “Divljali sa AUDI-jem uz pjesme Seje Kalača pa zamalo izginuli”

Da omladina gine na cestama širom Bosne i Hercegovine, nažalost nije novost. Svakodnevno smo svjedoci brojnih nesreća sa smrtnim ishodima, velikim dženazama i sprovodima u kojima porodica i najbliži oplakuju svoje voljene.

U našu redakciji svakodnevno pristiže veliki broj informacija koje svjedoče navedenim činjenicama, a jednu od njih zaprimili smo i danas, na sreću ne sa tragičnim ishodom piše Crna-Hronika.

 

Omladinci iz Modriče sa svojim automobilom marke AUDI, divljali su magistralnim putem M14.1 te izbjegli sigurnu smrt. Vozač putničkog automobila, upravljao je vozilom od 165 km/h, preticao automobile na punoj liniji, te uletio u takozvane kamaze.

Brzom reakcijom ostalih učesnika u saobraćaju koji su pravovremenom odlukom, da svoje vozilo pomjere u desni dio ceste, spasili su živote mladih ljudi. Iz automobila marke AUDI na zvučniku je puštana pjesma pjevača Seje Kalača a video su snimali za društvene mreže.

Nezvanično saznajemo da vozač i putnici imaju malo više od 20. godina.

Pogledajte video u nastavku.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79