(VIDEO) Đaci snimili kada je specijalna policija privela Kostu: “Sve su gledali i slušali iz učionica”

Radi se na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem

Učenik sedmog razreda (14) uhapšen je nakon pucnjave u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru zbog sumnje da je očevim pištoljem pucao u školi i ubio nekoliko osoba.

Policija je uhapsila napadača, a specijalci su i dalje na terenu, kao i pripadnici forenzike. Radi se na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem.

Na društvenim mrežama proširio se snimak trenutka hapšenja maloljetnog dječaka.

 

Zakon u Srbiji: Ako dječak nema navršenih 14 godina, ne može biti krivično odgovoran

Jutros je došlo do pucnjave u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru, u kojoj je prema informacijama MUP-a ubijeno osmoro dJece i jedan radnik obezbjeđenja, a prema informacijama iz Tiršove povredama je podlegla i nastavnica istorije.

Reporteri Une javljaju da zaposleni u školi ističu da dječak koji je pucao, nije bio problematičan. Prema nezvaničnim saznanjima na početku školske godine, bilo je prIJetnji da će biti bačena bomba, ali je ta informacija shvaćena kao neslana šala.

Sazvana je i Vanredna konferencija za novinare u Vladi Srbije za 13.15 časova povodom nezampaćene tragedije koja se desila u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79