(VIDEO) Djevojčica Aiša otkrila gdje je bila: Ta žena mi je rekla da idemo kod jednog čovjeka da kopamo krompir

Nakon 48 satne potrage za djevojčicom iz Živinica, Ajišom Mazić ona je na sreću pronađena.

(VIDEO) Detalji nestanka djevojčice: Tvrdi da je Ajiša Mazić iz Živinica oteta!

Sestra nestale djevojčice je na društvenim mrežama navela da je djevojčica u jutarnjim satima otpratila brata u školu, te da se on vratio iz škole, ali da Ajiše nema i da se za njom traga cijeli dan. Također je navela da je Ajiša na sebi imala crne farmerke i plavu duksericu.

Nakon turbulentnih događaja i detalja o otmici, nakon što je djevojčica pronađena, Sanel Smajlović uspio je snimiti njenu izjavu o nestanku, otmici i gdje je ona sve vrijeme zapravo bila, prenosi Crna hronika.

(VIDEO) Nestala djevojčica Ajiša otvorila svoju dušu za CH: Evo gdje je bila!

– Djevojčica je oteta. Curica tvrdi da je ta gospođa Minela, nju zadržavala bez pristanka više od 48 sati i da joj je rekla da idu kopati krompir. Gospođa ju je namamila kako bi zaradila koji dinar za svoju porodicu, ali tu se zadržala 48 sati, i nije htjela nikome da javi gdje se nalazi djevojčica Ajiša – tvrdi Sanel.

Priču djevojčice pogledajte na videu ispod.

 

 

(VIDEO) Evo ko je uhapšen zbog otmice 13-godišnje Ajiše u BiH: Držala je u kući protiv volje, prijavljivana i zbog zlostavljanja svojih kćerki


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79