(VIDEO) Dodik: SNSD ide na izbore, nisam za odgađanje

Danas je u Banjoj Luci održana sjednica Predsjedništva SNSD-a. Razmatrali su trenutnu ekonomsku i političku situaciju, ali i planove za naredni period.

Nakon završetka sjednice, prisutnima se obratio predsjednik stranke i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, te je najavio da SNSD ide na izbore.

– SNSD ide na izbore. SNSD će predložiti nove kandidate za individualne funckije, SNSD je spreman i danas je u SNSD-u uvedeno vanredno stanje vezano za ove izbore, ja kao predsjednik sam zadužen da pripremim uputstvo za djelovanje u okviru same stranke. Pripremamo se da ostvarimo jednu od najboljih pobjeda. Koaliciona saradnja je dobra i osnova za dogovor u predizbornom i postizbornom periodu. SNSD ima obavezu i pravo da predloži oba kanadiata i to ćemo učiniti u okvirima rokova – rekao je Dodik.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79