(VIDEO) ‘Dojurio je na zebru, uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli…’

Djevojčicu na zebri je pregazio vozač BMW-a pod utjecajem alkohola. Građani već mjesecima upozoravaju na divljanje, pokrenuli su i peticiju. Otac preminule djevojčice kaže da je automobil samo dojurio…

Stali smo moje cure i ja prije zebre jer je tamo zavoj i dosta je nepregledno. Po zvuku ne čujem nikoga, velim, možemo i moja curica je krenula.

Priča to shrvani otac djevojčice koja je preminula u četvrtak navečer u naselju Blato u Novom Zagrebu.

Na nju je pod utjecajem alkohola (0,34 promila) na pješačkom prijelazu naletio 33-godišnji vozač BWM-a krapinskih registarskih oznaka, objavila je policija.

Otac je bio s dvije kćeri i stali su na zebri prije tragične nesreće.

– Uzeo mi je dijete, uzeo mi je život cijeli. Neće to proći tako lako. Došli smo do zebre i stali. Jedan je dojurio, rekao sam: ‘Čekajte, cure, vidite kako ovaj juri’. I stali smo. Slušam po zvuku i ne čujem nikoga i velim možemo. Moja kći je krenula i ovaj je dojurio. Koja je to brzina bila… Vidite da nema tragova kočenja, nema ničega – rekao je otac preminule djevojčice HRT-u.

Stanovnici bijesni: Tamo voze kao na pisti!

– Kako natjerati institucije da se pokrenu, trebamo se dogovoriti za mirni prosvjed jer na križanju s Kupinečkom se vozi preko 100 kilometara na sat, a tamo su dvije stanice busa – pišu mještani Blata na društvenim mrežama.

 

(VIDEO) Vozač pušten: Ipak nije bio u alkoholiziranom stanju?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79