(VIDEO) Dok Alajmović poziva da mu uplate zekat: Građani otkrivaju kako je Mustafa lagao

Sada već popularna ličnost u Bosni i Hercegovini, a vjerovatno i u regionu, Mustafa Alajmović, nastavlja sa svojim radom i aktivnostima, ponajviše na društvenim mrežama. Veliku pažnju javnosti je ponovo privukao kada je na svom Facebook profilu objavio svojevrsni poziv za uplatu zekata njemu.

Povodom ramazana Mustafa Alajmović pozvao insane da mu uplate zekat ili vitre

Dok građane iznenađuju Mustafini komentari koje ostavlja na društvenim mrežama, na YouTube-u sve češće izlaze analize svih aktivnosti koje Alajmović ostavlja na Facebooku.

Ovog puta u video analizama se, između ostalog, posvetilo intervjuu portala Crna Hronika. Tada je ekskluzivno za naš portal Alajmović predočio sve medicinske nalaze svoje supruge Zehre.

O čemu se detaljno radi pogledajte u nastavku.

Mnogo je kontroverzi i mnogo je pokrenutih pitanja oko porodice Alajmović u protekla dva mjeseca. Ostaje da vidimo kakav će epilog biti u pogledu istrage i predmeta koje je formiralo Tužilaštvo ZDK.

Tužilaštvo ZDK formiralo predmet protiv supružnika Alajmović i poreznog obveznika “Ko nema halal je”

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79