(VIDEO) Dr. Gajić direktno: Koronavirus nije šala i ne slušajte budale! Nije kao gripa!

On kaže i da je koronavirus prirodan, da nije izašao iz laboratorije.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Bh. ljekar, specijalista pulmologije i član prve postave Zabranjenog pušenja, prof. dr. Ognjen Gajić gostovao je u Centralnom dnevniku na Face TV te Senadu Hadžifejzoviću odgovarao na pitanja o novom koronavirusu zbog koje je u svijetu proglašena pandemija.

Da li je zaraza koronavirusom ista kao gripa? Mnogi ne žele priznati opasnost korone…

– Ne slušajte lažne vijesti, to su kreteni, ovo nije šala! Znam da je teško fizičko distanciranje, ali morate slušati svoje epidemiologe. Jer ova bolest se ne može liječiti na nivou pacijenta, morate liječiti cijelo društvo izolacijom slučajeva, usporavanjem širenja, kako ne bi došlo do kolapsa zdravstvenog sistema a samim tim i kolapsom društva. Nije šala i ne slušajte budale – direktan je bio naš stručnjak, prof. dr. Gajić.

Dr. Gajić svaki dan 12 sati provodi u intenzivnoj njezi, u direktnom kontaktu sa zaraženima.

On kaže i da je koronavirus prirodan, da nije izašao iz laboratorije.

Pogledajte cijeli razgovor:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79