(VIDEO) Dragana Mirković izradila goste na Palama: “Trebao biti koncert al dvorana zatvorena”

Popularna pjevačica Dragana Mirković ni danas se nije pojavila na planiranom koncertu na Palama.

Prvobitno je koncert trebao biti održan 4.2.2024. godine u Kulturnom sportskom centru “Peki” na Palama ali zbog tragedije u pjevačicinoj porodici koncert je otkazan i odgođen za 11.2.2024.godine – piše Crna-Hronika.

Međutim niti jednog obavještenja nema da je i ovaj koncert otkazan, tvrde ogorčeni gosti koji su i ove večeri “poljubili vrata dvorane”.

Još uvijek stoji obavijest na zvaničnom profilu Kulturno sportskog centra na Palama, da je novi termin Draganinog koncerta 11.2.2024. godine

Karte za ovaj koncert prodavale su se po cijeni od 15 KM, 20 KM, 50 I 70 KM preko sistema kupikartu. Fanovi su prevareni više puta.

“Obraćam Vam se u vezi koncerta Dragane Mirković na Palama koji je prvobitno trebao biti održan 04.01.2024. Ali je pomjeren za 11.02.2024. Dotična i KSC Pale su na vrijeme obavijestili javnost o prolongiranju koncerta, kao i web portali. Međutim večeras smo došli na zakazan koncert i saznajemo da koncerta nema, radnici su kazali da novac možemo dobiti nazad na prodajnim mjestima, dok ne znaju da li mogu i kako mogu to učiniti oni koji su kupili online karte.

Ljudi su došli iz Mostara, Višegrada, Busovače, Srbije. A samo su na Instagram profilu KSC Pale objavili prije par dana da je koncert otkazan. Na web stranici KSC Pale uredno stoji da je danas koncert. Dragana i njen tim nigdje nisu objavili da je otkazano.

Portali koji su izvještavali o nadolazećem koncertu i prolongiranju istog ništa nisu objavili (vjerovatno nisu dobili informacije od organizatora). Karte je i dalje moguće kupiti i stoji event na stranici kupikartu.ba kao da će koncert uredno večeras biti.” – poslali su ogorčeni čitatelji našeg portala koji su trebali biti na koncertu.

@crnahronikainfoDragana Mirković izradila goste na Palama. Trebala doći na koncert al nije…

♬ original sound – CRNA Hronika

Sinoć je popularna pjevačica imala nastup u Austriji poslije kojeg je trebala krenuli za Bosnu i Hercegovinu ali ništa od toga.

“Posle smrtnog slučaja u porodici zbog koje sam pomerila i Arenu u Beogradu nisam mogla i nisam se osećala dobro da plešem i dovedem plesače kao što će to na primer biti na koncertu u Sarajevu i ovim drugim koncertima.” – napisala je Dragana Mirković na Facebook stranici i pod koncertom u Sarajevu mislila je na Pale.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79