(VIDEO) Dramatični prizori: Otac doživio nervni slom kada mu je sin likvidiran

Miloš Radojković (25) likvidiran je u srijedu uveče u elitnom niškom naselju Beverli Hils. Na njega je pucala još uvijek nepoznata osoba. Poslije dramatične noći, Nišlije se ne pitaju samo ko je počinitelj, već ko je Miloš koji je unio nemir u njihov grad, pišu Novosti.

Miloš je 1994. godište. Porijeklom je iz Tešice, mjesta nadomak Aleksinca. U Nišu živi kao podstanar od skoro. Poznat je policiji odranije.

Upravo mladi Miloš je u julu ove godine zapalio automobil marke Mercedes iza Narodnog pozorišta u Nišu. Vlasnik luksuznog automobila je tada rekao da ne zna ko bi mogao da uradi tako nešto.

Inače, Radojković je poznat u niškim kriminalnim krugovima. Navodno važi za jednog od dilera.

Pred vama je dramatičan snimak trenutka kada otac likvidiranog Miloša saznaje da mu je sin likvidiran. Na licu mjesta se zateklo oko 10 policajaca koji su pokušavali na sve načine da pomognu unesrećenom ocu.

“Ko mi ubi sina. Pustite me”, odjekivalo je ulicom, a onda je Milošev otac pocijepao policijsku traku i počeo da trči ka kući gdje mu je živio sin. Policija ga je zaustavila.

Svjedoci sa lica mjesta kažu da je čovjek bukvalno doživio nervni slom. On je napravio haos na ulici kada je saznao da mu je Miloš likvidiran.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79