(VIDEO) Dvije “dame” iz Austrije napale djevojku u automobilu: Udarale po prozoru a oni ih snimala telefonom

(VIDEO) Dvije “dame” iz Austrije napale djevojku u automobilu: Udarale po prozoru a oni ih snimala telefonom


Čitatelji portala Crna-Hronika svakodnevno šalju informacije širom Bosne i Hercegovine. Jednu takvu o incidentu koji se desio u Orašju dobili smo danas.

Kako nam tvrdi svjedok nemilog događaja, sve se desilo u toku današnjeg dana u popodnevnim satima oko 16h kada su dvije “dame”, iz do sada nepoznatih razloga, vidno iznervirane odlučile pravdu uzeti u svoje ruke i napasti djevojku u putničkim vozilom. Prvo su verbalno nasrnule na djevojku, a onda su se i fizički iživljavali nad njenim vozilom.

Kao što možemo vidjeti, navedene dame upravljaju putničkim vozilom marke VW 5 austrijskih tablica, pokrajine Beč.

Uplašena djevojka je sve snimila telefonom, te pozvala policijske službenice PS Orašje kako bi prijavila incident. Nakon što im je objasnima šta se desilo, policijski službenik je kratko odgovorio kako oni ne mogu ništa učiniti po ovom pitanju jer navedene “dame” imaju strane tablice na vozilu” – tvrdi svjedok nemilog događaja

“Djevojka se normalno uključivala u saobraćaj a sivi golf je vozio sigurno preko 120km/h od granice prema Orašju. Nakon što se uključila na cestu, dame su prvo počele blicati, pa je pretekli preko pune linije kako bi je zaustavili i izvukli iz automobila. Ne smijem ni pomisliti šta bi se desilo da su je izvukli iz automobila. Izgleda da u ovoj zemlji sve što trebaš su strane table i vozi kao u GTA igrici” . izjavljeno je za portala Crna-Hronika.

Pogledajte video incidenta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija