(VIDEO) Dvije žene napale sugrađanku zbog preljube

Ispred jednog tržnog centra u Mostaru prije nekoliko dana odvijala se prava drama!

Glavni akteri ove scene, koja itekako potsjeća na one iz sapunica, bile su tri žene. Nezvanične su informacije da je zakonita supruga sa svojom kćerkom napala navodnu ljubavnicu njenog supruga.

Sve se desilo na parkingu. Uhvatile su je i počele udarati. I jedna i druga su nemilosrdno vukle za kosu ljubavnicu koja nekoliko minuta nije prestajala vrištati.

Očevici pričaju kako je žena koju su napali ostala bez kose jer su je bukvalno čupali.

Kada su slučajni prolaznici uspjeli obuzdati dvije žene, na mjesto incidenta stigla je policija i spriječila veće posljedice.

Video u kojem ćete vidjeti obračun tri Hercegovke, postao je itekako gledan na društvenim mrežama, prenosi Hayat.

Glavni akteri ove scene, koja itekako potsjeća na one iz sapunica, bile su tri žene. Nezvanične su informacije da je zakonita supruga sa svojom kćerkom napala navodnu ljubavnicu njenog supruga. Više info http://bit.ly/2Ptlg2r #crnahronika

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Mittwoch, 30. Oktober 2019

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79