(VIDEO) Džemo poginuo, Denis pobjegao sa lica mjesta

Džemo K. (37) preminuo je uslijed povreda koje je zadobio u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 22 sata na Zrenjaninskom putu, a vozač drugog BMW, Denis S. (23) nakon nesreće je pobjegao sa lica mjesta i zatečen je u Urgentnom centru.

Teška nesreća dogodila se kada je Džemo, inače vozač “bmw” sa beogradskim tablicama, započeo polukružno okretanje, a prije toga se, kako je saopštilo Prvo osnovno tužilaštvo, nije uvjerio da to može da uradi bezbjedno, odnosno, da ne ugrozi druge učesnike u saobraćaju.

Objavljen snimak stravične nesreće u kojoj je poginuo Džemo K. (37)

 

Na njega je tada naletio “bmw” za čijim volanom se nalazio 23-godišnji Denis S. koji je pobjegao sa lica mjesta, a koji je potom zatečen u Urgentnom centru. Denis se u vozilu nalazio sa sestrom Helenom (19), ali i maloljetnom djevojkom (17).

Denis je zadobio lake tjelesne povrede, a provjerom je utvrđeno da mu je vozačka dozvola pod zabranom u periodu od 3. decembra 2022. godine do 3. marta 2023. godine, a u dosijeu ima čak 57 saobraćajnih prekršaja.

Njegova sestra Helena zadobila je prelom butne kosti i ručnog zgloba, dok maloljetna djevojka ima prelom nadlaktice.

 

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79