(VIDEO) Emotivan govor efendije Muminovića na groblju Vlakovo

Nekoliko hiljada građana danas je na Gradskom mezarju Vlakovo kod Sarajeva na ahiret ispratilo Lejlu Sadiković, Alminu Ćorović i Minu Kadrić, koje su u petak nastradale u teškoj saobraćajnoj nesreći na istočnom ulazu u Sarajevo.

Dženazama uposlenica Osnovne škole škole ‘Kovačići’ prisustvovao je i veliki broj njihovih radnih kolega, učenika, prijatelja, piše Hayat.

Velika tuga na Vlakovu: Klanjana dženaza za tri uposlenice škole Kovačići, tragično stradale u saobraćajnoj nesreći

(FOTO/VIDEO) Sva tuga se “slila” na Vlakovo: Ukopane Almina, Mina i Lejla

Nakon sto je ukopana Almina Ćorović, posebno emotivan govor održao je efendija Safet Muminović. Između ostalog je kazao kako je Alminu lično poznavao, te da je ona zajedno sa svojim kolegicama na njima vrlo znan i poučan način prenosila znanje i uvijek širila pozitivnu energiju…

– Almina, ne samo da nas je učila, nego je sve to sprovodila u djelo. Ostavila je neizbrisiv trag, i ona, i njene kolegica – kazao je između ostalog efendija Muminović.

Kompletan govor efendije Muminovića pogledajte u video prilogu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments