(VIDEO) Emotivni i potresni govor oca Slaviše Krunića na komemoraciji

U Banjoj Luci danas je održana komemoracija Slaviši Kruniću, tragično preminulom biznismenu, predsjedniku Uprave kompanija “Sector Security”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sector ADS”, koji je likvidiran u ponedjeljak nešto prije ponoći u Trnu, nedaleko od porodične kuće.

Sala je bila premala da primi sve goste koji su došli da odaju počast i oproste se od omiljenog direktora, rođaka, prijatelja… Nakon što su se od Slaviše Krunića na komemoraciji oprostili Dragan Čavić i jedan od direktora njegove kompanije, Radomir Bajić, to je uradio i njegov otac, piše Radiosarajevo.

“Ostali smo tu da opravdamo put Slaviše. Molim vas sve ovdje da znate, svi vi koji imate potrebu da nam se obratite, slobodno se javite. Moj sin od nikoga nije zaslužio da se meni i mojoj djeci vraća nešto loše. Molim vas, izražavam nadu da će naš MUP me nazvati i kazati ‘Drago Kruniću, ovo smo saznali’. Ovdje nije u pitanju politika, ovdje je u pitanju plaćenoa likvidacija.

Uvjeren sam da će MUP 99 posto riješiti likvidaciju. Živim za pravdu, umrijet ću za pravdu.. Pomozite meni i MUP-u da nađemo prave ubica. To nam treba i hvala vam. Molim vas, izađite mi u susret kao roditelju da pronađe ubice svoga sina. Očekujem vašu samo ljudsku podršku, ja ću s porodicom nastaviti život da pomognem porodicu, meni ništa ne treba “, kazao je otac Drago, dok je majka Koviljka puštala suze i naglas plakala i jecala.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments