(VIDEO) Faćo poslao poruku Keljmendiju: “Tebe da se neko boji, ko će se tebe bojati?”

(VIDEO) Faćo poslao poruku Keljmendiju: “Tebe da se neko boji, ko će se tebe bojati?”


Opasni kriminalci sve više koriste TikTok za zaradu novca ali i za međusobnu komunikaciju kao i za mafijaške svađe. Neke su dogovorene kako bi publiku zadivljeli a drugi ipak nisu.

Sinoć u strogom centru Sarajeva, dogodila se prava drama. Amir Pašić Faćo i Elvis Keljmendi su se nakon svađe na TikToku odlučili sukob riješiti na sarajevskim ulicama. Međutim, umjesto Keljmendija na mjesto dogovora došao je veliki broj pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo koji su opasnog kriminalca priveli na informativni razgovor.

Sve se dogodilo i centru Sarajeva ispred Ferhadija džamije . Amir Pašić Faćo je osoba poznata po pucnjavama u centru grada.

Nakon što se Keljmendi nije pojavio na dogovoreno mjesto, Faćo mu je na TikToku poslao poruku.

 

“Dođeš, to se tako ne radi. Nema kamera. Tebe da se neko boji, ko će se tebe bojati jesi ti lud čovjek? Ko ti daje ta krila, tebe se niko ne boji a ja sam zadnji na svijetu koji te se boji. Ja sam kivan na tebe. Ti si mi bitan. Zato što je tvoja familija platila ubistvo…”

Detalji TikTok incidenta u Sarajevu: “Situaciju spasilo 13 policajaca, Keljmendi se nije pojavio”

Na TikToku minulih dana može se vidjeti javni rat među ovom dvojicom koji jedan drugog izazivaju i prijete, a kako se navode lokalni mediji sukob je nastao nakon prvog lajva Еlvisa Keljmendija.

 

Еlvis Keljmendi bio je hapšen u julu prošle godine kao deo kriminlane grupe koja je švercovala drogu, a nakon hapšenja nađena je i tajna sveska klijenta. U oktobru prošle godine Keljmendi je postao svjedok tužilaštva i otkrio je sve tajne tog klana.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija