(VIDEO) Filmska akcija: Policija zaplijenila skoro 8 kg droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. V. (27) i N. I. (34) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljenja proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Prilikom pretresa stana i porodične kuće u Beogradu, koje su osumnjičeni koristili, policija je pronašla pet kilograma kokaina, 400 grama heroina i dva kilograma marihuane, kao i pištolj i 200 komada municije i 24.000 evra.

Po odobrenju zamjenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu u odvojenim akcijama uhapsili su V. Č. (30), A. S. (39) i S. A. (40) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod osumnjičenog V. Č. pronašla manju količinu kokaina, dok je pregledom stana koji on koristi u Cetinjskoj ulici nađeno još oko 250 grama ove droge, oko kilogram i po marihuane, manja količina amafetamina i veći iznos novca.

U drugoj akciji, policija je na dvije lokacije u Borči pronašla ukupno oko 80 grama heroina i tom prilikom uhapsila S. A. kao i A. S, kod kojeg je pronađena i veća količina novca.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79