(VIDEO) Filmska potjera: Bez vozačke i sa torbom punom novca policiji bježao u VW Golfu GTI!

Na YouTube kanalu nizozemske policije objavljena je snimka potjere za vozačem koji je na kraju završio u pritvoru.

On je naime u Volkswagen Golfu GTI bio zaustavljen tijekom vožnje po autocesti od strane policije zbog standardne kontrole. Ipak, prilikom ulaska na odmaralište vozač u zadnji čas skreće ulijevo i nastavlja vožnju, odnosno bijeg na autocesti. Policajci kreću za njim i alarmiraju ostale kolege u blizini. Potjera traje nekoliko minuta, a dobro umreženosti policajaca ruta prekršitelja je otkrivena te je na istu postavljena “barikada”. Na kraju videa moguće je vidjeti kako automobil koji je snimao cijeli slučaj dolazi iza Volkswagena koji je već zablokiran od strane drugih policijskih vozila, te dužnosnici tada privode vozača i suvozača.

Pritom su, da bi sustigli VW Golf GTI policajci u jednom trenutku vozili i 240 km/h, a prema pisanjima lokalnih novina vozač koji je bježao nije imao valjanu vozačku dozvolu, a u prtljažniku je pronađena torba sa “velikom količinom novca”. I automobil i novci su zaplijenjeni, a vozača sada čeka sud i objašnjenje za ovako ponašanje.

Pogledajte video potjere:

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79