(VIDEO) Gavro je prijatelj sa ljudima i životinjama: Pogledajte kako su pripitomili gavrana u Doboju

Nije rijetkost da na društvenim mrežama svjedočimo prisnom odnosu između ljudi i životinja. Bilo da se radi o onim najopasnijim, najotrovnijim, egzotičnim ili domaćim, uglavnom na našim ekranima završe snimci iz dalekih zemalja. Ovoga puta je drugačije.

Portal Crna Hronika predstavlja interesantan slučaj iz Doboja. Na društvenoj mreži TikTok pojavili su se snimci gavrana koji je neobično prisan sa jednim mladićem. Iz video uradaka može se zaključiti da je gavran Gavro, kako su mu dali ime, pravi kućni, ali i poljski ljubimac.

Gavrin pripitomitelj tvrdi da ga je pronašao dok je bio mladunče. Vjerovatno je ispao iz svog gnijezda i od tada je ptičiju majčinsku ljubav zamijenio za onu ljudsku.

Ne samo da je dobar sa čovjekom, nego se odlično slaže i sa psima i mačkama koji su u istom dvorištu. Kako se Gavro ponaša i kako izgleda njegovo društvo, možete pogledati u nastavku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79