(VIDEO) Golf je Golf: Vozač BMW-a zapeo u snijegu, a onda se pojavila “dvojka”

O Golfu 2 ne treba previše trošiti riječi, jedan je od najpopularnijih automobila svih vremena, a za neke je jednostavno najbolji automobil ikada, prije svega u smislu pouzadnosti i dugovječnog trajanja.

Ovaj popularni Nijemac je ušao u legendu i zbog toga što nema toga što ne može da ponese i prenese, a što već nije dokazano snimcima na internetu. Međutim, jedan snimak dokazuje da Golf 2 itekako može dobro da povuče i na snijegu. Video je nastao prije nekoliko godina, a posljednjih dana ponovo je viralan.

Na video zapisu objavljenom na Instagramu vidi se jedna nimalo bezazlena situacija u saobraćaju u kojoj se našao vozač BMW-a na putu pokrivenim snijegom.

Iako je vozač pokušavao da izvuče BMW iz nevolje, to mu nikako nije polazilo za rukom. Proklizavao je i praktično stajao u mjestu, a pored njega je lagano i bez ikakvih problema prošao Golf 2 piše RadioSarajevo

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79