(VIDEO) Golf sletio s ceste i udario u brojilo, curio je plin

Na mjesto nesreće koja je bila nešto iza 20 sati uz policiju izašli su i pripadnici JVP Slavonski Brod koji su uspjeli zatvoriti plinski ventil čime je spriječena eksplozija plina

U slavonskobrodskom naselju Livada u Ulici Josipa Bašića u subotu nešto poslije 20 sati Golf se, nakon što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, zabio u kuću, točnije u plinsko brojilo, gradskog plina.

Golf sletio s ceste i udario u brojilo, curio je plin

Gepostet von Crna Kronika Hrvatska am Samstag, 5. Januar 2019

Nakon udara cijev je pukla i plin je počeo nekontrolirani istjecati.

– Došla sam kod prijateljice i vidjela sam taj prizor koji me je šokirao, plin je uz jak zvuk počeo istjecati, svakog trenutka postojala je opasnost da dođe do eksplozije. Ne smijem niti pretpostaviti kakove bi posljedice mogle biti. Ipak sam smogla snage načiniti fotografiju i kratki video uradak – rekla je čitateljica 24 sata.

U to vrijeme je padao gust snijeg i Brodske ulice kao i većina u Slavoniji su pokrivene ledom i snijegom, i najvjerojatnije vozač Golfa je na raskrižju izgubio nadzor nad automobilom i zabio se u plinsko brojilo. Na mjesto nesreće uz policiju izašli su i pripadnici JVP Slavonski Brod koji su uspjeli zatvoriti plinski ventil čime je spriječena eksplozija plina.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79