(VIDEO) Golim rukama kidao predizborni asfalt u Bugojnu

Neobična situacija dogodila se u Bugojnu gdje jevijećnik Naroda i Pravde Semedin Omerinović Selmača snimio video klip u kojem golim rukama kida predizborni asfalt.

“Ovo nema nigdje na svijetu i ovo treba obići cijelu BiH da već jednom nadležni krenu raditi posao kako treba”- izjavio je autor klipa.

Pogledajte kako golim rukama kida predizborni asfalt u Bugojnu

“Put je izgrađen prije mjesec dana, a na kraju puta asfalt je takav da se može lomiti rukama. Nije to ništa novo, svugdje je to tako. To se dešava po cijeloj općini Bugojno”, kazao je.

U izgradnji puta učestvovala je Općina, a Omerinović nije upoznat s sumom novca koja je izdvojena za izgradnju ovog puta.

“Rijetko da oni objave koliko je izdvojeno sredstava za nešto, ali i budala vidi da se tu kradu pare. Uglavnom se izdvoji više novca nego što vrijedi izgrađeni put”, kazao je.

Loši putevi širom Bosne i Hercegovine nisu ništa neuobičajeno, a posljednje vrijeme česti su snimci na kojima ljudi rukama lome tek postavljeni asfalt.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79