(VIDEO) Građani ga otkrivaju: Mustafa Alajmović lagao o cijeni lijekova koje kupuje!

Nakon što je za portal Crna Hronika Mustafa Alajmović dao ekskluzivan intervju, korisnici društvenih mreža su se još više polarizirali na one koji podržavaju i osuđuju Mustafin rad.

Podsjećamo, Alajmović je duži period poznat kao osoba koja prodaje domaće proizvode, proizvode iz kućne radinosti, kako bi pomogao liječenje svoje supruge i sebe. Barem je to ono što je sam predstavljao javnosti.

Međutim, pretraživanjem Mustafinih intervjua, građani su otkrili jedan u kojem se priča o kupovoni lijekova za suprugu. Intervju je objavljen prije nešto manje od 3 mjeseca, a sporna tvrdnja koju su okarakterisali kao laž se može čuti na 5:15.

Mustafa kaže da lijek Iscador kosta 700 € mjesecno. U dva pakovanja Iscadora dolazi 14 ampula, koje se koriste svaki drugi dan, a što je i dovoljno za mjesec dana. Ta dva pakovanja koštaju manje od 100 €, što se lako može provjeriti pretragom na internetu.

Iscador se koristi isključivo u obliku injekcija koje daje kvalificirani ljekar. Injekcija se daje što bliže mjestu gdje se nalazi tumor, a ponekad i direktno u tumor.

Pitali smo i osobe iz struke o kakvom se lijeku zaista radi. “Iscador se uglavnom širom svijeta koristi kao dopunska terapija u tretmanu osoba oboljelih od karcinoma, zloćudnih tumora. Međutim, u Njemačkoj je njegova primjena popularizovana i tamo je najčešće korišten lijek u tretmanu ovih oboljenja. Iako je lijek koji je baziran na ekstraktu bijele imele, njegova upotreba mora biti striktno indicirana od strane stručnjaka” – rekao je naš sagovornik.

Uskoro donosimo i analizu intervjua kojeg je objavila Crna Hronika, u pogledu svih medicinskih nalaza koje nam je Alajmović dao na uvid.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79