(VIDEO) Građanima koji se nalaze u Tuzli, prijete da će ih vratiti u šatore na GP!

Redakciji portala Crna-Hronika javila se grupa nezadovoljnih građana koji se trenutno nalaze u Tuzli a smješteni su u karantin.

“Trenutno smo smješteni na Pravnom fakultetu u Tuzli. Građani se bune uslovima, i ovim nehumanim uslovima. Pogledajte samo šta smo dobili za doručak. Sok i petit keks. Imamo jedan šampon. Nemamo peškira. Nas 20 koristi 3 wc. Ovo je sramota, šta nam radi naša država” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika (identitet poznat redakciji)

“Nemamo ni toaletog papira, kao ni papira za ruke. Higijenski uslovi su nam kritični. Ne bi me iznenadilo da neko digne ruku na sebe zbog ovakvih uslova. Ko da smo kriminalci! Tako se ponašaju prema nama” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika (identitet poznat redakciji)

Ovo je skupina građana koji su ušli na granični prelaz Orašje. Naš portal objavio je jučer kako su pripadnici MUP-a TK, sa dugim cijevima dočekali autobuse koji su vraćeni sa granice.

Oko 30 građana, koji su prešli granični prelaz u Orašju, a koji su došli iz Njemačke jutros su smješteni u karantin u hotelu Tuzla, gdje će boraviti 28 dana, potvrdila je Maida Mulić, direktorica Zavoda za javno zdravstvo TK. Prema njenim riječima svi pristigli građani su u dobrom zdravstvenom stanju.

Grupa vozača iz karantina u Tuzli: Zašto smo osmi dan ovdje i koliko ćemo još ostati?

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79