(VIDEO) Građanin prijavio nesavjesnu vožnju: Džipom bježali policiji

Redakciji portala Crna-Hronika javili su se čitatelji iz Mostara koji su uočili kako nesavjesni vozač sa svoja 4 putnika, krivuda cestom i tako ugrožava saobraćaj ali i ljudske živote.

Nakon poziva policijskim službenicima koji su brzom intervencijom pokušali zaustaviti vozilom, nesavjesni vozači su se oglušili naredbama službenih lica, te odbili zaustavljanje vozila.

“Sinoć sam vozio na relaciji Mostar Sarajevo. Prilikom izlaska iz Mostara Land Rover ispred mene je konstantno krivudao i prelazio u suprotnu traku, bilo je samo pitanje kada će nekog da udari. Odmah sam nazvao policiju, dao opis auta i registarske oznake te tačan smjer kretanja.

Patrola je bila na izlazu iz Mostara i čekala ga.

Prilikom zaustavljanja isti nije reagovao na naredbe policije i dao se u bjeg. Šaljem Vam dva video zapisa, prvi je krivudanje u vožnji, a drugi bjeg! Također moram pohvaliti ekspeditivnost mostarske policije koja je vrlo ozbiljno shvatila moju prijavu i brzo reagovala i sigurno spriječila tragediju

Neka ovo bude pouka i drugima kada primjete slične stvari šta da urade!” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika (identitet poznat redakciji portala)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79