(VIDEO) Hamza Aganović tvrdi: “Policija u Travniku me je pretukla bez razloga te napisala kaznu od 430KM!”

Redakciji portala Crna-Hronika javio se Hamza Aganović iz Željeznog polja koji tvrdi da ga su ga policijski službenici pretukli bez razloga u Travniku.

“Dana 15. 10. krenuo sam oko 14:00h za Ključ kako bih kupio automobil sebi. Kada sam stigao u Ključ, dogovorio sam kupovinu i gospodinom i oko 19h, sredili smo papire, sve regularno isplaćeno. Kada sam se povećao vraćati kući sa djedom koji je vozio svoj automobil, a ja svoj. Djed je malo kasnio, pa sam ga ja sačekao na parkingu, da se opet sastanemo, pa da zajedno krenemo. Tu na parkingu, gdje sam izašao iz automobila kako bi protegnuo noge, policijski služenici došli su kako bi postavili radar, tronožac te me počeli ispitivati.

“Šta ti radiš ovdje, šta ćeš ovdje” – povikao je jedan policajac nakon čega je počeo da me legitimiše jer mi nisu vjerovali da čekam djeda. Kada su uvidjeli da je sve uredu, počeli su pretresati me, skidati, tražiti valjda drogu. Priveli su me, i čim sam ušao u prostoriju, odmah su me počeli udarati. Udarali su me šakom u glavu, te sam počeo gubiti svijest. Gurali su me, počeli šutati nogama, udarat šakama po glavi, leđima, po čitavom tijelu.

Nemoj šta ti je, pusti me!

“Izbacio je kolegu iz prostorije kako ne bi bilo svjedoka kako me je udarao. Vjerovatno su mislili da kradem automobil, jer su bili svi dokumenti od automobila u autu na imenu predhodnog vlasnika od kojeg sam kupio automobil. Tek nakon što su uvidjeli da imam kupoprodajni ugovor, da je sve čisto, napisali su mi kaznu od 430KM. Ostao sam u šoku”

Hamza Aganović dobio je kaznu u iznosu od 430KM. Na službenom nalogu, navedeno je: Gore imenovani zatečen je da upravlja m/v Golf 2 na kojem su bile nepripadajuće tablice, te kod navedeni nije imao policu osiguranja vozila. Iznos 430KM!

U nastavku vam donosimo dokaz da je vozilo registrovano i da je osigurano, prije navedene kazne.

Kada sam djedu rekao da su me tukli, podigao je optužbu protiv policijskih službenika. Tražili smo od policije imena službenih osoba koja su me tukla, ne daju, kriju”

Kada se tijelo ohladilo, počelo me tijelo boljeti. Stomak, leđa, rebra, glava. Nisam mogao sna uhvatiti od bologa. Rebro mi je napuklo, izgleda da su mi poremetili i bubrege.

Zbog čega? -jer nisu znali o čemu je riječ.

Pogledajte potresnu ispovijest Hamze Aganovića za portal Crna-Hronika.

 

 


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79