(VIDEO) Hrvati objasnili kako će spojiti most u Omišu

Nedostaje još zadnje “pogurivanje” sekcije mosta, duge 12 metara, da bi prijelaz preko kanjona krške ljepotice iznad Omiša bio napokon spoje.

Svjedočit ćemo spajanju najimpresivnijeg mosta preko rijeke Cetine, na 70 metara nadmorske visine povezat će se dva kraja mosta koji sada “vire” iz klisura i portala prilaznih tunela “Omiš” i “Komorjak”.

Nedostaje još zadnje “pogurivanje” sekcije mosta, duge 12 metara, da bi prijelaz preko kanjona krške ljepotice iznad Omiša bio napokon spojen i to u vidljivoj duljini od 152 metara, dok je u tunelima “skriveno” po 30 metara nosača na obje strane.

 

Hrvatske ceste su objasnile kako će spojiti most iznad Cetine na 70 metara nadomorske visine, o kojem je nedavno pričala cijela Hrvatska. Objavili su i video simulaciju koja objašnjava kako će izgledati završno spajanje dvaju krajeva mosta te kako će se prethodno dvije sekcije dovesti u istu razinu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79